The 5-Second Trick For سودا مزاجی
The 5-Second Trick For سودا مزاجی
Blog Article
با سلام و درود مادر من ۶۸ ساله ست ودوسال هست با شروع کرونا دچار وسواس شدید فکری و شستشو شده وبا توجه به سن وبدن نحیفش داروهای شیمیایی بهش نمیسازند دارویی دارید ؟
احتمال دارد افزایش وزن( با ذکر نکته ی افزایش سایز شکم) باعث درد های کمر در شما شده است. ابتدا باید تشخیص صحیحی برای شما قرار داده شود.
با سلام تقریبا همه داروهای گیاهی احتمال ایجاد واکنش حساسیتی را دارند و قرص بلغم هم از این قاعده مستثنی نیست.
سلام من سر درد چشم درد و تپش قلب دارم و بیشتر اوقات توی گوشام باد میفته به دکتر مراجعه کردم گفت سردی بدنت بالا رفته چکار کنم ممنون از پاسخگویی شما
برای مثال، ممکن است به علت غلبه بلغم به چاقی شکمی، سنگ کلیه، ناباروری یا مشکلات گوارشی دچار شوید.
مدتی هست ک توجه کردم ک خیلی وزن کم کردم.و گلوم ترشه بعضی وقتها ک چیزی میخورم بالا میارم حتی اگه درحدآب خوردن باشد و آروغ .هم میکنم میکنم .
همچنین مصرف مواد لبنی برای افراد با مزاج بلغمی ممنوع است؛ مگر اینکه با مصلحهایی که در بخش قبل گفته شد، مصرف شوند.
بیشتر بخوانید: علت ریزش مو و هر آنچه که در more info این مورد باید بدانید
سلام من ی پسر ۱۲ساله دارم ک خلط پشت حلق داره زیاد سرماخورده میشه و اشتهای کاذب هم زیاد داره ممنون میشم راهنماییم کنید
زمانی که بلغم در یک فرد غلبه کند، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماریها افزایش مییابد. این غلبه بلغم میتواند کل مزاج یک فرد را تحت تاثیر قرار داده و یا تنها یک اندام را مشکلدار کند. معمولاً افراد بلغمی مزاج، دچار مشکلات گوارشی مانند نفخ و سردی معده میشوند که با رعایت اصول تغذیهای قابل رفع هستند.
افرا با مزاجهای مختلف به ورزش نیاز دارند اما این نیاز به ورزش در افراد بلغمی بیشتر دیده میشود و این مورد به دلیل مزاج آنها است. برای افراد با مزاج بلغمی بیشتر انجام دادن ورزشهای هوازی مناسب است.
کسانی که مزاج بدن شان سوداوی است اکثرا لاغر هستند و چهره ریز و کوچک دارند. در هر صورت این افراد اگر این مواردی که در زیر به آنها اشاره می شود را جز رژیم غذایی خود در نظر بگیرند و رعایت کنند می توانند از افزایش سودا در بدن پیشگیری کنند.
سلام عرض ادب لطفا خيلي زود زود مريض ميشوم بلغم دارم حساسيت دارم زكام وسينه بغل ميشوم شخي عضلات دارم نزله دارم لطفا چي دوائي صرف كنم
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.